Arş.Gör.Dr. Muhammed Kürşad UÇAR

2006 yılında Nihal-Turgut Anlar Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun oldu. 2006 yılında başladığı Mustafa Kemal Üniversitesi ElektrikElektronik Mühendisliği bölümünü 2011 yılında bitirdi. 2011 yılında Erciyes Üniversitesinde Yüksek Lisans eğitimine başladı. 2011 yılında Sakarya Üniversitesinde araştırma görevliliğini kazanması sebebi ile yüksek lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi’ne yatay geçişle aldırdı. Yüksek lisans eğitimini 2013 yılında tamamladı. Doktora eğitimini yine aynı üniversite 2017 yılında tamamlamıştır. 2017-2018 eğitim öğretim döneminde askerlik görevini Milli Savunma Üniversitesinde Dr.Müh.Tğm. olarak yapan Muhammed Kürşad UÇAR halen Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde Araştırma Görevlisi Doktor olarak görev yapmaktadır.

Muhammed Kürşad UÇAR’ın temel çalışma alanları biyomedikal sinyal işleme, biyoistatistik, ve makine öğrenmesi öğrenmesidir. Çalışmalarına halen devam etmektedir. Yapmış olduğu akademik çalışmalara YÖKSİS profilinden ulaşabilirsiniz.