Off Canvas

Faaliyetlerimiz

Faaliyet ve bizle ilgili haberleri buradan takip edebilirsiniz.

Vücut kompozisyonun değerlendirilmesi için hazırlanan projemiz uygulanmaya başlamıştır.

Araştırmamız kapsamında Ücretsiz Vücut Analizi ve Ücretsiz Beslenme Danışmanlık Hizmeti vermekteyiz. Bu sayede hem katılımcıların maksimum fayda sağlamalarını hemde araştırmanın kalitesinin arttırılması amaçlanmaktadır.

Ücretsiz Vücut Analizi

Genellikle tedavilere başlamadan önce yapılması gereken, vücudun kas, yağ ve su oranını belirleyen ölçüme vücut analizi denir. Yapılan ölçümler referans değerlerle kıyaslanır. Tedavi süreci boyunca hastanın değerleri baştan sona kayıt edilir ve yorumlanır.

Oluşan grafik ve tablolar sonucunda vücut analizine göre tedavi süreci şekillenir. Vücut analizi uzun süreli işlemler gerektirmez, 15-20 saniye yeterlidir.

Vücut Analizi Nedir?

Ücretsiz Vücut Analizi Hizmetinden Nasıl Faydalanabilirim?

Ücretsiz Beslenme Danışmanlığı

Beslenme danışmanlığı; beslenme alanındaki sağlık profesyonelleri tarafından uygulanan, öğrencilerin, çalışların ve yöneticilerin eğitim ve iş hayatlarındaki performansını ve yaşam kalitelerini artırmak için, sağlıklı beslenme, beden ağırlığı yönetimi, spor ile beslenmenin bir arada yürütülmesi konularında verilen hizmetlerin bütünüdür.

Beslenme Danışmanlığı Nedir?

Ücretsiz Beslenme Danışmanlığı Hizmetinden Nasıl Faydalanabilirim?

Araştırma Laboratuvarı

Sakarya Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
M6-Elektrik-Elektronik Mühendisliği Binası
Tıp Elektroniği Laboratuvarı
Kat 4 Oda No 6413
Serdivan / Sakarya / Türkiye

mucar@sakarya.edu.tr

Telif Hakkı

Telif Hakkı © 2024 Open Source Matters. Tüm Hakları Saklıdır.