Dyt. Zeliha UÇAR

2009 yılında başladığı Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2013 yılında mezun oldu. 2014 Ocak ayı itibari devlet memurluğunu kazanarak Hatay İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde beslenme ve danışmanlık hizmetleri vermeye başladı. 2016 yılında eş durumu sebebiyle Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev almaya başladı. 2019 yılında Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde beslenme ve danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Yine aynı yıl Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Bölümünde tezli yüksek lisansa başladı. Zeliha UÇAR halen Erenler İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Beslenme ve Danışmanlık Hizmeti vermektedir.

Zeliha UÇAR’ın temel çalışma alanları beslenme, toplum beslenmesi, ekipman hijyeni, biyoistatistik ve akdeniz diyetidir.